Tainionkoski Pharmacy Imatra, welcome!

Opening times

Monday8 am to 8 pm
Tuesday8 am to 8 pm
Wednesday8 am to 8 pm
Thursday8 am to 8 pm
Friday8 am to 8 pm
Saturday8 am to 6 pm
Sunday10 am to 6 pm


On public holidays we’re open 10 am to 6 pm

Tainionkoski Pharmacy in Imatra 
welcomes you each day of the year.

Our special offers

Our professional and helpful staff is ready to assist you in all your pharmacy needs

Tainionkosken Apteekki Imatra
RSS Terveydeksi.fi – Uutiset
 • THL suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikille November 29, 2021
  Huonontuneessa epidemiatilanteessa maskin käyttöä suositellaan sekä rokottamattomille että rokotetuille tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.
 • Flunssavirukset saattavat lisätä vastustuskykyä myös covid-19-virukselle November 26, 2021
  Vastaavasti covid-19-rokotteet saattavat suojata myös tavallisilta, lieviä flunssainfektioita aiheuttavilta koronaviruksilta.
 • Influenssarokotuksen voi ottaa yhtä aikaa koronarokotuksen kanssa November 23, 2021
  Tuore tutkimus osoittaa, että koronavirusrokotteen toisen tehosteannoksen voi ottaa samalla käynnillä influenssarokotuksen kanssa ilman pelkoa haittavaikutuksista tai rokotteiden tehon heikkenemisestä.
 • Pandemia vähensi antibioottien käyttöä November 22, 2021
  Vuosina 2019–2020 bakteerilääkkeiden kokonaiskulutus laski Suomessa 19,3 prosenttia. Antibioottien käyttö väheni kaikissa sairaanhoitopiireissä, mutta alueelliset erot ovat suuria.
 • Nukkumaanmenoaika saattaa vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien riskiin November 15, 2021
  Univaje ja uniongelmat on yhdistetty sydänoireisiin, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella myös nukkumaanmenoaika saattaa vaikuttaa sydänriskeihin. Pienimmässä sairastumisvaarassa ovat iltakymmenen ja yhdentoista välillä nukkumaan menevät.
 • Rintaruokinta saattaa ehkäistä tyypin 1 diabetesta November 12, 2021
  Tuoreen ruotsalaistutkimuksen mukaan rintamaitoa 6–12 kuukauden ajan saaneet lapset sairastuvat tyypin 1 diabetekseen yli puolet epätodennäköisemmin kuin vähemmän aikaa imetetyt.
 • Jo yksi juoksulenkki laskee verenpainetta November 10, 2021
  Säännöllinen liikunta tunnetusti alentaa verenpainetta, mutta suotuisia vaikutuksia nähdään jo yhden reippaan liikuntasuorituksen jälkeen. Korkeaa verenpainetta potevien verenpainelukemat pysyvät matalammalla ainakin vuorokauden ajan, tuore tutkimus osoittaa.
 • Sähkötupakka ei vaikuta auttavan pysyvään savuttomuuteen November 8, 2021
  Tutkimusten mukaan sähkötupakka saattaa auttaa tupakoinnin lopettamisessa, mutta pitkäaikainen hyöty jää usein saavuttamatta: sähkötupakoitsija repsahtaa usein uudelleen tupakoimaan.
 • Suonikohjut yleisempiä pitkillä ja lihavilla November 5, 2021
  Suonikohjut ovat pitkälti perinnöllisiä, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella ne ovat yleisempiä myös pitkillä, ylipainoisilla, tupakoitsijoilla sekä potilailla, joiden veren rautapitoisuus on suuri.
 • Lisää juustoa vanhuksille November 4, 2021
  Tuoreen tutkimuksen mukaan hoitokodissa asuvien vanhusten kaatuilua ja luunmurtumia voitaisiin vähentää yksinkertaisesti antamalla heille enemmän juustoa ja muita maitotuotteita.