Tainionkoski Pharmacy Imatra, welcome!

Opening times
Monday 8 a.m. to 8 p.m.
Tuesday 8 a.m. to 8 p.m.
Wednesday 8 a.m. to 8 p.m.
Thursday 8 a.m. to 8 p.m.
Friday 8 a.m. to 8 p.m.
Saturday 8 a.m. to 6 p.m.
Sunday 10 a.m. to 6 p.m.


On public holidays we’re open 10 a.m. to 6 p.m.

Tainionkoski Pharmacy in Imatra 
welcomes you each day of the year.

Our special offers

Our staff

Our professional and helpful staff is ready to assist you in all your pharmacy needs

Tainionkosken Apteekki Imatra
RSS Terveydeksi.fi – Uutiset
 • Univaikeudet yhteydessä lihavuuteen October 22, 2020
  Tuoreen tutkimuksen mukaan lyhyitä ja vaihtelevan pituisia yöunia nukkuvat ovat muita todennäköisemmin lihavia. Epäselvää kuitenkin on, kumpi seuraa kumpaa.
 • Liian nopea synnytystahti riski äidille October 21, 2020
  Raskauksien välissä olisi hyvä olla 2–3 vuotta. Tuoreen tutkimuksen mukaan selvästi tätä pienempi väli synnytyksissä voi jopa lyhentää äidin elinikää.
 • Laihdutus pienentää riskiä sairastua rintasyöpään October 16, 2020
  Pysyvä painonpudotus auttaa auttaa välttymään rintasyövältä. Terveelliset elintavat vähentävät riskiä myös naisilla, jotka ovat geeniensä takia suurentuneessa sairastumisvaarassa.
 • HPV-rokotukset vähentäneet kohdunkaulasyöpää October 14, 2020
  Kohdunkaulasyöpä on vähentynyt huomattavasti HPV-rokotusten ansiosta kertoo tuore ruotsalaistutkimus. Rokotteen saaneiden riski sairastua kohdunkaulasyöpään on noin puolet pienempi kuin samanikäisten, joita ei ole rokotettu.
 • Koronaviruksen vasta-aineet säilyvät luultua pidempään October 13, 2020
  Tuore THL:n ja Helsingin kaupungin tutkimus osoittaa, että koronatartunnan seurauksena elimistössä syntyneet vasta-aineet säilyvät ainakin neljä kuukautta.
 • Metformiinilääkitys turvallista raskauden aikana October 9, 2020
  Tyypin 2 diabetesta sairastavat naiset voivat turvallisesti käyttää metformiinilääkkeitä raskauden aikana. Tuoreen tutkimuksen mukaan lääkitys ei haitallista lapsen kehitykselle.
 • Ensimmäiset koronarokotteet edenneet myyntilupa-arviointiin. October 7, 2020
  Euroopan lääkevirasto EMA on käynnistänyt nopeutetun myyntilupa-arvioinnin kahdesta koronarokotteesta. Lisätietoa rokotteiden toimivuudesta saadaan jo lähiviikkojen aikana.
 • Tupakoinnin lopettaminen pienentää riskiä sairastua dementiaan October 5, 2020
  Tuoreen tutkimuksen mukaan sairastumisriski dementiaan laskee savuttomien tasolle kolmessa vuodessa. Dementian lisäksi tupakointi aiheuttaa muun muassa syöpää sekä sydän- ja verisuonitauteja. Myös niiden riskit pienentyvät vähitellen tupakoinnin lopettamisen jälkeen.
 • Vauvojen imetys on yleistynyt October 1, 2020
  Sekä täysimetys että imetys ovat yleistyneet vuodesta 2010. Tuoreen selvityksen mukaan vuoden ikää lähestyvistä vauvoista imetetään nykyään 58 prosenttia. Nuoret ja matalammin koulutetut äidit imettävät edelleen muita vähemmän.
 • Maskisuositus laajenee September 24, 2020
  Koronaepidemian kiihtymisvaiheessa kasvomaskin käyttöä suositellaan joukkoliikenteen lisäksi myös julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää.