Аптека Иматра, добро пожаловать!

Мы обслуживаем

понедельник 8.00 – 20.00
вторник 8.00 – 20.00
среда 8.00 – 20.00
четверг 8.00 – 20.00
пятница 8.00 – 20.00
суббота  8.00 – 18.00
воскресенье 10.00 – 18.00


каникулы 10.00 – 18.00.

Аптека Tainionkoski Иматра обслуживает вас
каждый день в году.
Добро пожаловать в гости!

Специальные предложения


Наш профессиональный персонал готов помочь вам.

Tainionkosken Apteekki Imatra
RSS Terveydeksi.fi – Uutiset
 • Yöunien pituus saattaa vaikuttaa elinikään September 15, 2021
  Tuoreen aasialaistutkimuksen mukaan seitsemäntuntiset yöunet ovat terveyden kannalta optimaali. Lyhyempiä ja pidempiä yöunia nukkuvat menehtyvät todennäköisesti nuorempina.
 • Suuret D-vitamiiniannokset eivät edistä pikkulasten kehitystä September 13, 2021
  Tuoreen suomalaistutkimuksen perusteella nykyinen käytäntö, jossa lapsi saa D-vitamiinia 400 IU päivittäin on hyvä eikä suuremmille annoksille ole tarvetta ainakaan lapsen keskushermoston kehityksen kannalta.
 • Kevyt liikunta pienentää vyötärölihavan ikääntyneen diabetesriskiä September 9, 2021
  Uusi tutkimus osoittaa, että vyötärölihavilla ikäihmisillä erityisesti kevyempi liikunta ja istumisen vähentäminen ovat yhteydessä parempaan sokeriaineenvaihduntaan. Sen sijaan hoikkien ikääntyneiden sokeriaineenvaihduntaa edistää parhaiten raskaampi liikunta.
 • Ilmansaasteet yhteydessä dementiariskiin September 7, 2021
  Yhdysvaltalaistutkijoiden havainnot vahvistavat näyttöä hengitysilman pienhiukkasten ja dementian yhteydestä. Aiemmissa tutkimuksissa suuret PM2,5-pitoisuudet on yhdistetty muun muassa hengityssairauksiin ja sydän- ja verisuonitauteihin.
 • Kuulovahvistimia markkinoidaan harhaanjohtavin lupauksin September 6, 2021
  Ikäihmisille on markkinoitu ”Ultrafonista kuulovahvistinta”, jonka kerrotaan olevan monin verroin tavallista kuulokojetta parempi. Todellisuudessa kyse on halvahkosta kuulovahvistimesta, joka ei ominaisuuksiltaan ole kuulokojeen veroinen ja voi lisäksi vaarantaa jäljellä olevan kuulon.
 • Täyden rokotussarjan teho erinomainen September 3, 2021
  THL:n tuore tutkimus osoittaa, että kaksi rokotusta antaa erinomaisen suojan vakavaa koronavirustautia vastaan ja suojaa hyvin tartunnoilta. Myös kahta eri rokotevalmistetta saaneilla tulokset ovat erinomaiset.
 • THL ehdottaa kolmatta koronarokoteannosta rajatuille ryhmille September 2, 2021
  Ensimmäisenä kolmatta annosta tarjottaisiin immunipuolustukseltaan heikentyneille henkilöille. Muun väestön osalta tilannetta arvioidaan syksyn aikana uusien tutkimustulosten avulla.
 • Lihavuus altistaa etenkin ruoansulatuselimistön syöville August 31, 2021
  Lihavuus on yhdistetty moniin syöpiin, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella riskit saattavat rajoittua pääosin ruoansulatuselimistön syöpiin, kuten ruokatorvi-, vatsa-, maksa- ja haimasyöpään.
 • Lihasrelaksanttien teho alaselkäkipuihin kyseenalainen August 30, 2021
  Tuore tutkimus viittaa lihasrelaksanttien olevan tehottomia valtaosalle alaselkäpotilaista. Kipuilua vähentää ennenkaikkea panostus liikuntaan, työturvallisuuteen ja ergonomisiin työtapoihin.
 • THL kerää äidinmaitonäytteitä August 26, 2021
  Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää äitien ja lasten altistumista ympäristömyrkyille. Tutkittava aineita ovat esimerkiksi dioksiinit, PCB-yhdisteet ja palonestoaineet.