Yhteystiedot

Tainionkosken apteekki

Karhumäenkatu 1 (Prismakeskuksen yhteydessä)
55120 Imatra
Suomi

Puhelin 05-432 1272
Faksi 05-472 4002

info@tainionkoskenapteekki.fi

Ota yhteyttä
Sähköpostiosoite on pakollinen

Olemme Facebookissa

RSS Terveydeksi.fi – Uutiset
 • Koronakartasta kuntakohtaista tietoa tartunnoista 7 huhtikuun, 2020
  THL:n karttasovelluksesta voi tarkistaa kotikunnan laboratoriovarmistetut COVID-19-tapaukset sekä testausmäärätiedot sairaanhoitopiireittäin.
 • Suomalaiset ovat yksi maailman niskakipuisimmista kansoista 6 huhtikuun, 2020
  Yli 30-vuotiaista suomalaista naisista neljä kymmenestä ja miehistä 2–3 kymmenestä on viimeksi kuluneen vuoden aikana kärsinyt niskakivusta. Tuore tutkimus perustuu lähes 200 maan terveystietoihin vuodesta 1990 lähtien.
 • EU:n lääkevirasto varoittaa netissä myytävistä valelääkkeistä 25 maaliskuun, 2020
  Koronaviruspandemia on saanut liikkeelle valelääkkeiden myyjät, jotka väittävät tuotteidensa tehoavan koronavirukseen. Uuden koronaviruksen aiheuttamaan COVID-19-tautiin ei tällä hetkellä ole ennaltaehkäisevää hoitoa tai parannuskeinoa.
 • Digipalveluista koronatietoa 24 maaliskuun, 2020
  Omaolo.fi, koronabotti ja chatti-neuvonta antavat luotettavaa tietoa koronaviruksesta ja vastauksia kysymyksiin.
 • Yli 70-vuotiaiden tulee välttää apteekkiasiointia 24 maaliskuun, 2020
  Apteekit ovat organisoineet toimintaansa niin, että ikäihmisten, riskiryhmiin kuuluvien ja karanteenissa olevien on mahdollista pysyä kotona.
 • Chatti-neuvonta koronaviruksesta 24 maaliskuun, 2020
  Valtakunnallinen Tietoa koronaviruksesta -chatti on avattu valtioneuvoston verkkosivuille. Palvelusta saa yleistä tietoa uudesta koronaviruksesta.
 • Terveyskylän koronabotista tietoa ja henkistä tukea 23 maaliskuun, 2020
  Koronabotti on kysely, joka ohjaa ja antaa neuvoa koronavirusaltistukseen ja -oireisiin liittyvissä kysymyksissä. Se sisältää oirearviokyselyn lisäksi myös henkisen tuen ohjelman helpottamaan ahdistusta ja epätietoisuutta epidemian aikana.
 • Rajoituksia lääkkeiden myyntiin 20 maaliskuun, 2020
  Reseptilääkkeitä, myös ei-korvattuja, apteekki saa toimittaa toistaiseksi kerrallaan enintään kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Itsehoitolääkkeitä saa myydä vain itsehoitoon hyväksytyn suurimman pakkauksen.
 • Ohjeet koronaviruksen kotihoitoon 19 maaliskuun, 2020
  Jos oireet ovat lieviä etkä kuulu riskiryhmään, sairasta tauti kotona ja vältä kontaktia muihin. Lievitä oireita kipu- ja kuumelääkkeillä ja tarkkaile vointiasi.
 • Fimea: Tulehduskipulääkkeitä voi käyttää koronavirusinfektion hoitoon 18 maaliskuun, 2020
  Tällä hetkellä ei ole olemassa vakuuttavaa tieteellistä näyttöä, jonka mukaan esimerkiksi ibuprofeeni pahentaisi COVID-19 -infektiota. Lääkkeen sopivuus kullekin potilaalle tulee kuitenkin aina arvioida yksilöllisesti.